Kockaházasok

08.01. Fél éves KockaHázasok

Helló Világ! A múlt hét a “Nem jelentkezünk, ne keressetek! ” címet hivatalosan is elnyerhetné! A villanyszerelő elérhetetlen, a kiszállítások csúsznak az ember idegei meg morzsolódnak…

Ilyen kálváriát 4 háztartási gép miatt :O Immáron a 18. határidőn túli ki nem szállított napnál tartunk az Emag részéről, amit nem is egy panaszlevélben meg is fogalmaztunk, csak hogy érezzék a törődést. Soha-soha ilyet még nem csináltak… új futárszolgálatuk van, amiből a vezetékes telefon állandóan foglalt, a hívható mobilszám pedig nem kapcsolható.  Nem is érdemes bosszankodni miatta, holnap remélem tényleg kihozzák a cuccokat.

Frissítés: Tegnapból holnap lett, az pedig ma van, reggelből délután 5 óra, most van 7… minősíthetetlen!

De itt vannak, épen és pont azok, amiket rendeltünk 😀 Éljen, éljen! A kellemetlenségek miatt pedig ajándékutalványt kaptunk. Ha tényleg  a beköltözés forgott volna kockán, lehet hogy rosszabbul viseltem volna.

A másik projektünk, a kád, kád előlap és az üveg zuhanyajtó kérdésköre megoldódott. Megrendeltük, és a termékek augusztus közepére be is érkeznek az országba! Igen, nyilván nem osztják meg az emberrel rendeléskor a raktárkészletüket 😀 De ezzel is ráérünk még foglalkozni. A lényeg, hogy megtaláltuk azt, ami tényleg tetszik.

Evezzünk örömtelibb vizekre… Haladunk a mennyezet szigetelésével, immár két háló és a fürdő is teljesen kész van!

Frissítés, tádáááám: kész van az előszoba és a 3. szoba is! Már most nagy a változás. / A helyet a villanyszerelőnek hagytuk ki, hogy be tudja húzni a vezetékeket. /

13883654_1388049924544785_113884317_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hétvégére – valamelyikre, mondjuk a jövő hetire – szeretnénk körbeérni az egész házon 🙂 A legnagyobb teret hagytuk utoljára… Aki nem látott volna rólam képet, itt megteheti… Szóval ez a rész van vissza, a nappali-étkező.

13883892_1388049904544787_1518193957_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kívülről is van változás, kijavították a szigetelést az ablakok körül, így szólhattunk az ablakosainknak is.

13884367_1388049901211454_1045675482_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vannak még megbízható Mesterek is a világon, a JOLA embere, Zoli megint a megbeszélt időpontban érkezett, felmérte a redőnyök méretét és el is kezdik a gyártást, nagyjából 2 hét múlva ígérte.

Még mindig elég sok kartont és csavarokat veszünk, szeretnek minket abban a boltban, amennyit már ott elköltöttünk és még nincs vége… tényleg nem látunk más megoldást a falak kijavítására, mint a “vízszintes lécek” bevésését és a gipsz kartonozást. A kétszeri mély alapozás és festés plusz a munkadíjak nagyon sokat venne ki a zsebünkből… úgyhogy sajnos ezt nem tudjuk profikra bízni, de a fiúk azt hiszem meg fognak birkózni vele.

És tegnap a számunkra legkedvesebb részén a Háznak, a konyhában is történt változás. A gyapotot én már jó pár hete “behelyeztem” a fa szerkezetbe. Tegnap került rá hőtükör fólia is és végre felkerült az első gipsz karton is! Annyira máshogy fest a sok sárga után egy kis koszos fehéret látni a konyha falain! Az ajtó melletti keskeny falakkal kezdték, majd az ablak melletti következett. Aztán elfogyott a fólia, úgyhogy folytatjuk 🙂

13900838_1388049921211452_2115099220_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új OBI-s és IKEÁ-s listánk is van, ilyenekre miért is gondolna az ember a bontások idején, amikor az első anyagok kijöttek, hogy: fuga, fugakereszt, felületváltó, élvédő, ragasztó és társaik…

Az IKEÁ-s kör pedig a szülinapi-szabadságos-álmok valóra válnak hetére van tervezve, alig várom, hogy hazajöjjön velünk például a mosogatótálca a kihúzható csappal, vagy a dupla mosdószekrényünk és a millió be nem tervezett akasztó, polc és egyéb nyalánkságok.

A Beköltözés nem fog 15 nap múlva megtörténni, de így is nagyon feszes a tempó és ma egy nagyon szép napra ébredtünk: Férjjel 7 éve boldogítjuk egymást, ma 2 éve vagyunk házasok, ma fél éve vagyunk Kockaházasok és a kutyusunk, #sparcobeagle is ma 5 éves és 10 hónapos. Ez az elseje nekünk minden hónapban ünnep.

És ha szeptemberben a teraszon ihatjuk reggel a kávét, a diófát csodálva, már megérte! 🙂

Addig pedig a bejárat mellé tettem a most ültetett kukac virágokat, így biztos, hogy jó kedvvel állunk neki a további munkáknak!

Névtelen

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Farkas Detti says:

    Szia! Egyelőre csak az emagra reagálva: egy hónapon át telefonálgattam nekik, mert egy nagyobb összegű, több termékes megrendelésemből egy sütőt “elhagytak” valahol. Egy hónap után kiszállították végre minden szó nélkül. Elképesztően mérges voltam. Egy hónap…összevissza sms-ek tőlük, a futárcégtől, ekkor jön ez a csomag, aztán mégsem akkor. Kesze-kusza az egész rendszerük.

  2. Farkas Detti says:

    Ja és én még egy bocsánatkérést sem kaptam tőlük, nemhogy ajándékutalványt! 🙁

  3. Szia! Hát ez szomorú… Nekem a Férjem írta a szívhez szóló levelet, ő állt már a munka mindkét végén és ért hozzá, hogy kedvesen leírja a jogos panaszát 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!