Kockaházasok

KockaHázasok 1. Szülinap

Helló Világ! Szülinaposok vagyunk, vagyis a blog. Ez az első szülinapunk, az első bejegyzést vissza olvasva igencsak rövidre, és nem túl Kittisre sikeredett, de nézzétek el nekem, hát akkor kezdtem… Azóta túl vagyunk az építkezés nehezén, lett Facebook oldalunk, ahol több, mint 800-an vagytok, a bejegyzéseimet pedig több, mint 40.000 x olvastátok, a legjobb napunkon 1445-en. Hatalmas számok ezek Nekem, aki csak dokumentációs jelleggel, de mindig a valóságot akartam mutatni, reális időben, egy hét eseményeit összefoglalva. Köszönöm, hogy érdemesnek találtok arra, hogy kérdezzetek, hogy írtok és megosszátok velem a Ti építkezéseiteket, vagy éppen a KonMari kalandjaitokat, amiket a két posztom inspirált.

Igyekszem az általam kijelölt úton haladva, a Házat kívül-belül tovább szépítve hasznos írásokat hozni Nektek, és köszönöm, hogy ezzel rátaláltam az új hobbimra, ami az életem részévé vált.

Íme a kezdetek…

Nem fogok tovább érzelgősködni, a már pár hete beígért videó végre elkészült és most Nektek szól! Remélem tetszeni fog! Az első verzió majdnem 14 percesre sikeredett, de akik rendszeres olvasóink, már úgyis látták az összes képünket. Tehát aki most nézi először, ő is látni fogja a lényeget, hogy mit vittünk véghez a 10 hónap alatt.

Jövő kedden pedig újabb Házas poszttal jelentkezem! Addig is ha szeretnétek további képeket látni egy-egy bejegyzésünk között, lájkoljatok és kövessetek minket Facebookon – Kockaházasok Blog –  és Instagramon – Kockahazasok1 – néven. Tartsatok velünk jövő héten is!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!