Kockaházasok

Türkiz mánia

Helló Világ! A tavasz érkezésével kicsit megsokasodtak a teendőink, de a napsütés mindenért kárpótol 🙂 Igyekeztem kívül-belül szépíteni a portát és készülni az újabb projektekre.

Az egyik ilyen volt, hogy a régi gyertyatartó színével egyáltalán nem voltam kibékülve, így a megoldás természetesen az átfestés lett, ismét akrillal. Egy már-már feketés, sötétszürke színt kevertem ki, de a gyertyatartók tetejét meghagytam szálcsiszolt nyers fém színűre. Így már jobban illik a Férj által “szentélynek” nevezett Kallaxokra a nappaliba 🙂 Egy fehér üveg gyertyatartó és egy kaspó is festésért kiáltott, így itt a türkizt próbálgattam kikeverni, hogy ellensúlyozzuk a sok fehéret és szürkét.

Aznap a geometriai gyertyatartókat is sikerült befejeznem, ez is sötétszürke lett…

Másik tervemet is gyorsan végrehajtottam, ami a húsvéti dekorációt illeti pár egyszerű műanyag tojásból, amik eredetileg sárga és zöld színekben pompáztak, megszületett a türkiz  – néhány helyen pöttyös – tojás, amiket így már bátran beleilleszthetek majd a környezetünkbe 🙂 A kopogtatón még dolgozom.

 

Terasz tervünk éppen tervezés és megbeszélés alatt van, anyagköltséggel kell csak számolnunk, Após és Férj magára vállalta a munkát, amint lesz egy szabad hétvégéjük. Férj iskolába jár, Após a sógornőméknél kezdte meg a felújítást, így most sem unatkoznak 🙂

Ameddig pedig nem készülünk el a terasszal, ideiglenesen kialakítottam egyet 😀 Csak az asztalt és a székeket hoztam ki és pár virágládát elhelyeztem “korlátként”, de máris jobb ránézni 🙂

A napokban a legnagyobb meglepetésemre Férj az előzőhöz képest még kétszer annyi vetőmaggal tért haza, így ismét megpróbálkozunk a termesztéssel, remélem, hogy nagyobb sikerrel.

Két házőrzőnk pedig minden délután alig várja, hogy hazaérjünk és egy kis játékkal fejezzük be a napot. A tavaszban a pulcsis időszakok a legszebbek 🙂 És a fűtés számla is lassan csökkeni kezd 😉

Jövő héten pedig újabb Házas poszttal jelentkezem! Addig is ha szeretnétek további képeket látni egy-egy bejegyzésünk között, lájkoljatok és kövessetek minket Facebookon – Kockaházasok Blog –  és Instagramon – Kockahazasok1 – néven. Tartsatok velünk jövő héten is!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!